5 Ιουνίου 2012

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΕURO 2012 (ΜΕΡΟΣ Β)

Η Ιρλανδία ανέβασε το αήττητο σερί της στα 14 παιχνίδια, μετά το 0-0 το οποίο απέσπασε από την Ουγγαρία, στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι της πριν το Euro 2012. Το φιλικό παιχνίδι διεξήχθη κάτω από έντονη βροχόπτωση. Εξαιτίας της βροχής, το φιλικό παιχνίδι καθυστέρησε να ξεκινήσει 20 λεπτά. Στα θετικά για τον Τραπατόνι είναι το γεγονός ότι οι Γκίβεν και Ο’ Σέι έδειξαν να είναι πανέτοιμοι ενόψει Euro 2012.
Στο πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού, η Ουγγαρία ήταν καλύτερη και δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες για να προηγηθεί. Οι Μαγυάροι, όμως, δεν τα κατάφεραν χάρη στην εξαιρετική εμφάνιση του Σέι Γκίβεν, ο οποίος έδειξε όχι μόνο ότι ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του αλλά ότι βρίσκεται και σε εξαιρετική κατάσταση.
Στο δεύτερο ημίχρονο, η Ιρλανδία ήταν καλύτερη. Δημιούργησε ευκαιρίες με τους Κιν, Γουόρντ και Γουόλτερς να σκοράρει. Πάντως, στις καθυστερήσεις του αγώνα, η Ουγγαρία έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Νέμεθ να πάρει την φιλική νίκη. Ο Τζιοβάνι Τραπατόνι χρησιμοποίησε τους ακόλουθους ποδοσφαριστές:
Γκίβεν (46’ Γουέστγουντ), Ο’Σέι, Ντιούν, Λέντζερ, Γουόρντ, Νταφ (63’ Χαντ), Γουΐλαν (84’ Γκριν), Άντριους (65’ Γκίμπσον), ΜακΓκίντι, Κιν (60’ Κοξ), Ντόιλ (46’ Γουόλτερς).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου